Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tyskt silver

Synonymer till tyskt silver

Vad betyder tyskt silver?

Tyskt silver, oftast kallat nysilver eller nickelmässing, är en legering av koppar, zink och nickel.

Texten uppdaterades senast 2018-04-09

Engelsk översättning av tyskt silver

  • german silver

Exempelmeningar för tyskt silver

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet tyskt silver kan användas.

  1. Många av rikets främsta familjer importerade tyskt silver, men det var inte det som var det unika med De la Gardie.
  2. Nysilver kallas ibland tyskt silver och är inte silver utan en legering av koppar, zink och nickel - men ibland är den pläterad med riktigt silver.
  3. Ringarna är gjorda av riktigt silver medan spännet är gjort av tyskt silver.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Sökvolym på internet för tyskt silver

Sökvolymen för tyskt silver är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tyskt silver

Vi har totalt en synonym till tyskt silver, men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för tyskt silver, det finns även tre exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda tyskt silver i en mening.

Data om ordet tyskt silver

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nysilver synonymt med tyskt silver, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)