Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till traditionsenlig

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till traditionsenlig.


Vad betyder traditionsenlig

Sett till sin synonym betyder traditionsenlig ungefär av hävd, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till traditionsenlig. Vår databas innehåller även två böjningar av traditionsenlig samt en engelsk översättning.


Böjningar av traditionsenlig

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet traditionsenlig.


Engelsk översättning av traditionsenlig

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet traditionsenlig.


Mer information om traditionsenlig

Andra sätt att lära sig mer kring vad traditionsenlig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för traditionsenlig samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av traditionsenlig för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till traditionsenlig, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om traditionsenlig

  • Antal bokstäver: 15
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för traditionsenlig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är av hävd synonymt med traditionsenlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.