Synonymerna.se logotyp

Synonymer till topp

 

Synonymer till topp

typ av prefix
hyper

Engelsk översättning av topp

  • top

Sökvolym på internet för topp

Sökvolymen för topp är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om topp

Vi har totalt sju synonymer till topp, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för topp, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet topp

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet topp i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till topp

Ord som innehåller eller liknar topp: alptopp, bara toppen av ett isberg, bergstopp, bergstopp i Alperna, driftstopp, förstoppning, gaffeltoppsegel, i toppskick, kort och toppig sjö, manusstopp, nättopp, ofrivilligt stopp i eldgivning, ostoppbar nejröst, på topp, respirationsstopp, sätta stopp för, sockertopp, stopp, stopp i flöde, stoppa

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av topp

topp synonym
andra ord för topp
topp betyder
exempel topp
topp förklaring
definition topp
topp i en mening
stavning topp
topp annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är topp synonymt med både udd och linne, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)