Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tävlingsbana

 

Synonymer till tävlingsbana

Mer information om tävlingsbana

Vi har totalt en synonym till tävlingsbana, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för tävlingsbana inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad tävlingsbana betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till tävlingsbana. Exempelvis kan man söka efter andra ord för tävlingsbana samt även hur man stavar till tävlingsbana. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av tävlingsbana eller en mer djupgående förklaring av tävlingsbana egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till tävlingsbana är att leta efter antonymer till tävlingsbana, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om tävlingsbana

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för tävlingsbana i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Närmeord till tävlingsbana

Ord som innehåller eller liknar tävlingsbana: tävlingsbanan, tävlingsbanor


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är arena synonymt med tävlingsbana, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)