Synonymerna.se logotyp

Synonymer till talang

 

Synonymer till talang

Engelsk översättning av talang

  • talent

Sökvolym på internet för talang

Sökvolymen för talang är ca. 18100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 18100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om talang

Vi har totalt tre synonymer till talang, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för talang, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet talang

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet talang i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till talang

Ord som innehåller eller liknar talang: betydelselöst uttalande, expertuttalande, förberett uttalande, ha stor talang för, person med flera talanger, sanningstalande, talande, talangfull, tilltalande, uttalande, uttalande, vara tilltalande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av talang

talang synonym
andra ord för talang
talang betyder
exempel talang
talang förklaring
definition talang
talang i en mening
stavning talang
talang annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är talang synonymt med både begåvning och fallenhet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)