Synonymerna.se logotyp

Synonymer till stygg

 

Synonymer till stygg

Engelsk översättning av stygg

  • (barnord) nasty, naughty

Sökvolym på internet för stygg

Sökvolymen för stygg är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om stygg

Vi har totalt sju synonymer till stygg, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för stygg, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet stygg

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet stygg i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till stygg

Ord som innehåller eller liknar stygg: ett tjockt bomullstyg, fanstyg, jeanstyg, kirurgiska stygn, stygga, styggelse, styggt, stygn, tätvävt bomullstyg, vederstygglig

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av stygg

stygg synonym
andra ord för stygg
stygg betyder
exempel stygg
stygg förklaring
definition stygg
stygg i en mening
stavning stygg
stygg annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är stygg synonymt med både ondsint och elak, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)