Synonymerna.se logotyp

Synonymer till strunt

 

Synonymer till strunt

Engelsk översättning av strunt

  • rubbish

Sökvolym på internet för strunt

Sökvolymen för strunt är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om strunt

Vi har totalt åtta synonymer till strunt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för strunt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet strunt

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet strunt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till strunt

Ord som innehåller eller liknar strunt: barnsligt struntprat, gjord till struntsak, gjort till struntsak, gör till struntsak, göra till struntsak, hänga upp sig på oväsentligheter och strunta i verkliga probleme, prata strunt, prata strunt, strunta i

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av strunt

strunt synonym
andra ord för strunt
strunt betyder
exempel strunt
strunt förklaring
definition strunt
strunt i en mening
stavning strunt
strunt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är strunt synonymt med både nonsens och skräp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)