Synonymerna.se logotyp

Synonymer till strand

 

Synonymer till strand

Engelsk översättning av strand

  • beach, seashore

Sökvolym på internet för strand

Sökvolymen för strand är ca. 5400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 5400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om strand

Vi har totalt två synonymer till strand, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för strand, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet strand

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet strand i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Närmeord till strand

Ord som innehåller eller liknar strand: anstränga, anstränga sig, anstränga sig hårt, anstränga sig med allt som man har, anstränga sig mentalt, anstränga sig mer, anstränga sig själv över sin förmåga, anstränga sig till det yttersta, ansträngande, ansträngd, ansträngd och onaturlig, ansträngda, ansträngning

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av strand

strand synonym
andra ord för strand
strand betyder
exempel strand
strand förklaring
definition strand
strand i en mening
stavning strand
strand annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är strand synonymt med både beach och badstrand, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)