Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till största del

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till största del.


Vad betyder största del

Sett till sin synonym betyder största del ungefär huvuddel, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till största del. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet största del kan användas i en mening.


Exempelmeningar för största del

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet största del kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Bevisningen har till största del utgjorts av material från den krypterade meddelartjänsten Enchrocat.  
  2. Vägsträckningen är numera till största del försvunnen och utplånad genom moderna vägar och bebyggelse.  
  3. Medina var till största del drivkraften bakom Brandys beslut att planera en sexigare och lekfullare image.  
  4. I staden finns det flera mindra stränder, till största del ganska grovkorniga men vattnet är kristallklart.  
  5. Åklagarens bevisning har till största del utgjorts av material från den krypterade meddelartjänsten Enchrocat.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Närmeord till största del

I vår databas över ord finns 3 ord som innehåller eller liknar största del.


Mer information om största del

Andra sätt att lära sig mer kring vad största del betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av största del är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om största del

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är huvuddel synonymt med största del, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.