Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till spottstyver

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till spottstyver.


Vad betyder spottstyver

Sett till sina synonymer betyder spottstyver ungefär bagatell eller småsak, men är även synonymt med exempelvis "struntsumma". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till spottstyver. Vår databas innehåller även en exempelmeningar på hur ordet spottstyver kan användas i en mening, flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för spottstyver

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet spottstyver kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Han lurades att sälja en inmutning vid Anvil Creek för en spottstyver utan vetskap om att man just i grannskapet hittat en rik ådra som fortsatte in i hans område.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av spottstyver

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet spottstyver.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "spottstyver" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet spottstyver förekommer det i genomsnitt ca. 210 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om spottstyver

Andra sätt att lära sig mer kring vad spottstyver betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av spottstyver är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om spottstyver

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för spottstyver i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 24
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 23

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är spottstyver synonymt med både bagatell och småsak, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.