Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till sno

Här nedanför hittar du samtliga tjugosju synonymer till sno fördelade på två ordgrupper.


Vad betyder sno

Sett till sina synonymer betyder sno ungefär tjuva eller stjäla, men är även synonymt med exempelvis "ta" och "knycka". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till sno. Vår databas innehåller även flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Engelsk översättning av sno

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet sno.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "sno" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet sno förekommer det i genomsnitt ca. 6600 sökningar på ordet per månad på internet. Den sökfras som sökmängden matchar mot är snö


Närmeord till sno

I vår databas över ord finns 19 ord som innehåller eller liknar sno. Här kommer de tio första.


Mer information om sno

Andra sätt att lära sig mer kring vad sno betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av sno är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om sno

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för sno i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sno synonymt med både tjuva och stjäla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.