Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sno

 

Synonymer till sno

Engelsk översättning av sno

  • (vardagligt) pinch, steal

Sökvolym på internet för sno

Sökvolymen för sno är ca. 6600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 6600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är snö

Mer information om sno

Vi har totalt sjutton synonymer till sno, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för sno, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet sno

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet sno i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till sno

Ord som innehåller eller liknar sno: åsnor, aspsnö, blöt snö, få sparken på ett snöpligt sätt, förhandsnotis, gå omkring snobbigt, glasögonsnodd, grovkornig snö, gummisnodd, hungersnöd, införa likhetsnorm, kissnödig, missnöjd, missnöje

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av sno

sno synonym
andra ord för sno
sno betyder
exempel sno
sno förklaring
definition sno
sno i en mening
stavning sno
sno annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sno synonymt med både tjuva och stjäla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)