Synonymerna.se logotyp
 

Vad betyder snippgympa

Snippgympa handlar om att med knipövningar stärka muskulaturen kring underlivet, med syfte att bland annat stärka musklerna och förebygga inkontinens.

Ordet snippgympa var en del av nyordslistan 2013 från Institutet för språk och folkminnen (Isof).


Vår databas innehåller även tre böjningar av snippgympa samt information kring ordets popularitet på internet

Texten uppdaterades senast 2020-01-03


Böjningar av snippgympa

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet snippgympa.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "snippgympa" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet snippgympa förekommer det i genomsnitt ca. 70 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om snippgympa

Andra sätt att lära sig mer kring vad snippgympa betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för snippgympa samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av snippgympa för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till snippgympa, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om snippgympa

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för snippgympa i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 26
  • Ordets poäng i Betapet: 26
  • Ordets poäng i WordFeud: 28

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.