Synonymerna.se logotyp

Synonymer till smörj

 

Synonymer till smörj

Engelsk översättning av smörj

  • (vardagligt) thrashing, beating, hiding

Sökvolym på internet för smörj

Sökvolymen för smörj är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om smörj

Vi har totalt en synonym till smörj, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för smörj, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet smörj

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet smörj i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till smörj

Ord som innehåller eller liknar smörj: arbetsmoral, asmörk, avlång smörgås, hudsmörja, husmor, inte för allt smör i småland, massmord, ollonsmör, prata smörja, revsmörblomma, sålt smöret och tappat pengarna, sensmoral, sitta i smöret, smälta smör, smöra, smörblomma, smorde, smördegsbröd

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av smörj

smörj synonym
andra ord för smörj
smörj betyder
exempel smörj
smörj förklaring
definition smörj
smörj i en mening
stavning smörj
smörj annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är spö synonymt med smörj, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)