Synonymerna.se logotyp

Synonymer till smått

 

Synonymer till smått

Engelsk översättning av smått

  • a bit, a little, slightly, somewhat

Sökvolym på internet för smått

Sökvolymen för smått är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är smatt

Mer information om smått

Vi har totalt tre synonymer till smått, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för smått, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet smått

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet smått i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till smått

Ord som innehåller eller liknar smått: äta kvällsmat, bokbandsmaterial, densitetsmätare, ett versmått, fuktighetsmätare, krängningsmätare, krigsmaterielindustri, kroppsmätning, kvällsmat, levnadsmätt, mervärdesmat, numismatiker, ödesmättad, omslagsmaterial av plast, oordningsmått, orimmat versmått, på småtimmarna, ritsmått, småtjock, småtrevlig

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av smått

smått synonym
andra ord för smått
smått betyder
exempel smått
smått förklaring
definition smått
smått i en mening
stavning smått
smått annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är smått synonymt med både litet och ringa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)