Synonymerna.se logotyp

Synonymer till slö

 

Synonymer till slö

Engelsk översättning av slö

  • blunt, dull

Sökvolym på internet för slö

Sökvolymen för slö är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om slö

Vi har totalt tjugoen synonymer till slö, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för slö, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet slö

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet slö i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till slö

Ord som innehåller eller liknar slö: aningslös, aningslöst, anspråkslös, ansvarslös, ansvarslösa, ansvarslöst, arbetslokal, atomslöjd, att gå sysslolös, av egen hänsynslös vilja, avslog, avslöja

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av slö

slö synonym
andra ord för slö
slö betyder
exempel slö
slö förklaring
definition slö
slö i en mening
stavning slö
slö annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är slö synonymt med både ovass och lat, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)