Synonymerna.se logotyp

Synonymer till slet

 

Synonymer till slet

Engelsk översättning av slet

  • wore out, tore

Mer information om slet

Vi har totalt en synonym till slet, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för slet, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad slet betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till slet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för slet samt även hur man stavar till slet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av slet eller en mer djupgående förklaring av slet egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till slet är att leta efter antonymer till slet, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om slet

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för slet i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till slet

Ord som innehåller eller liknar slet: livspusslet, slicka någon i arslet, vardagspusslet


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är släpade synonymt med slet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)