Synonymerna.se logotyp

Synonymer till släpade

 

Synonymer till släpade

Mer information om släpade

Vi har totalt fem synonymer till släpade, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för släpade inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad släpade betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till släpade. Exempelvis kan man söka efter andra ord för släpade samt även hur man stavar till släpade. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av släpade eller en mer djupgående förklaring av släpade egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till släpade är att leta efter antonymer till släpade, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om släpade

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för släpade i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till släpade

Ord som innehåller eller liknar släpade: släpa, släpa efter, släpad, släpande, släpar benen efter sig


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är släpade synonymt med både bogserade och drog, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)