Synonymerna.se logotyp

Synonymer till släpa

 

Synonymer till släpa

Engelsk översättning av släpa

  • toil, drudge

Sökvolym på internet för släpa

Sökvolymen för släpa är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om släpa

Vi har totalt sju synonymer till släpa, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för släpa, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad släpa betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till släpa. Exempelvis kan man söka efter andra ord för släpa samt även hur man stavar till släpa. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av släpa eller en mer djupgående förklaring av släpa egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till släpa är att leta efter antonymer till släpa, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om släpa

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för släpa i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till släpa

Ord som innehåller eller liknar släpa: avslappnad, avslappnande, avslappnat, avslappnat nöje, avslappning, betessläpp, bilsläp, eftersläpning, förslappning, frisläppa, frisläppt, frisläppt från fängelse, frisläppt från häkte, kosläpp, lössläppt, minneslapp, naturlig och avslappnad, nedsläpp, om genomsläpplig hinna, släp


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är släpa synonymt med både kånka och draga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)