Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sketch

 

Synonymer till sketch

underhållning
nummer

Engelsk översättning av sketch

  • sketch

Sökvolym på internet för sketch

Sökvolymen för sketch är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om sketch

Vi har totalt en synonym till sketch, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för sketch, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad sketch betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till sketch. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sketch samt även hur man stavar till sketch. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sketch eller en mer djupgående förklaring av sketch egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till sketch är att leta efter antonymer till sketch, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om sketch

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för sketch i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till sketch

Ord som innehåller eller liknar sketch: sketchen


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nummer synonymt med sketch, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)