Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sjuklig

 

Synonymer till sjuklig

Engelsk översättning av sjuklig

  • sickly, unhealthy

Sökvolym på internet för sjuklig

Sökvolymen för sjuklig är ca. 50 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 50 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om sjuklig

Vi har totalt två synonymer till sjuklig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för sjuklig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad sjuklig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till sjuklig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sjuklig samt även hur man stavar till sjuklig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sjuklig eller en mer djupgående förklaring av sjuklig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till sjuklig är att leta efter antonymer till sjuklig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om sjuklig

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för sjuklig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till sjuklig

Ord som innehåller eller liknar sjuklig: samsjuklighet, sjuklig drift att stjäla, sjuklig girighet, sjuklig hälsoängslan, sjuklig lögnare, sjuklig och makaber, sjuklig rädsla för främlingar, sjuklig upprymdhet, sjuklighet


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sjuklig synonymt med både krasslig och patologisk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)