Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sin beskärda del

 

Synonymer till sin beskärda del

idiomatiskt uttryck
den del man förtjänat

Mer information om sin beskärda del

Vi har totalt en synonym till sin beskärda del, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för sin beskärda del inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad sin beskärda del betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till sin beskärda del. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sin beskärda del samt även hur man stavar till sin beskärda del. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sin beskärda del eller en mer djupgående förklaring av sin beskärda del egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till sin beskärda del är att leta efter antonymer till sin beskärda del, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om sin beskärda del

  • Antal bokstäver: 14
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 9

Närmeord till sin beskärda del

Ord som innehåller eller liknar sin beskärda del: få sin beskärda del


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är den del man förtjänat synonymt med sin beskärda del, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)