Synonymerna.se logotyp

Synonymer till silver

 

Synonymer till silver

färgämne (E-nummer)
E 174
förkortning för grundämne
Ag

Engelsk översättning av silver

  • silver [medal]

Sökvolym på internet för silver

Sökvolymen för silver är ca. 9900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 9900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om silver

Vi har totalt åtta synonymer till silver, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för silver, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad silver betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till silver. Exempelvis kan man söka efter andra ord för silver samt även hur man stavar till silver. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av silver eller en mer djupgående förklaring av silver egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till silver är att leta efter antonymer till silver, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om silver

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för silver i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till silver

Ord som innehåller eller liknar silver: född med silversked i munnen, kvicksilver, kvicksilvermetall till tand, matsilver, nysilver, silveramalgam, tyskt silver


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är silver synonymt med både andraplats och andrapris, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)