Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sanitär

 

Synonymer till sanitär

Engelsk översättning av sanitär

  • sanitary

Mer information om sanitär

Vi har totalt två synonymer till sanitär, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för sanitär, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad sanitär betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till sanitär. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sanitär samt även hur man stavar till sanitär. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sanitär eller en mer djupgående förklaring av sanitär egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till sanitär är att leta efter antonymer till sanitär, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om sanitär

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för sanitär i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till sanitär

Ord som innehåller eller liknar sanitär: sanitas, sanitet, sanitetstekniker


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sanitär synonymt med både hygienisk och ren, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)