Synonymerna.se logotyp

Synonymer till samarbete

 

Synonymer till samarbete

Antonymer (motsatsord) till samarbete

Engelsk översättning av samarbete

  • cooperation, collaboration, teamwork

Sökvolym på internet för samarbete

Sökvolymen för samarbete är ca. 9900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 9900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om samarbete

Vi har totalt sju synonymer till samarbete, samt tre antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för samarbete, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet samarbete

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet samarbete i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till samarbete

Ord som innehåller eller liknar samarbete: börja samarbeta, samarbeta, samarbetade, samarbetande företag, samarbetar, samarbetat, samarbetskontor, samarbetspartner

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av samarbete

samarbete synonym
andra ord för samarbete
samarbete betyder
exempel samarbete
samarbete förklaring
definition samarbete
samarbete i en mening
stavning samarbete
samarbete annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är samarbete synonymt med både teamwork och kooperation, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är konkurrens en antonym till samarbete.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)