Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till sädeskärve

Här nedanför hittar du samtliga fyra synonymer till sädeskärve.


Vad betyder sädeskärve

En "bunt" eller "knippa" med säd.


Sett till sina synonymer betyder sädeskärve ungefär halmknippe eller sädesbunt, men är även synonymt med exempelvis "sädesknippa" och "vase". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till sädeskärve. Vår databas innehåller även en engelsk översättning samt även en bild på sädeskärve.

Texten uppdaterades senast 2016-06-10


Engelsk översättning av sädeskärve

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet sädeskärve.


Bild på sädeskärve

sädeskärve

© Pixabay/Efraimstochter


Närmeord till sädeskärve

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar sädeskärve.


Mer information om sädeskärve

Andra sätt att lära sig mer kring vad sädeskärve betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sädeskärve samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sädeskärve för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till sädeskärve, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om sädeskärve

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för sädeskärve i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 21
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sädeskärve synonymt med både halmknippe och sädesbunt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.