Synonymerna.se logotyp
 

Engelsk översättning av retroaktiv

  • retroactive

Sökvolym på internet för retroaktiv

Sökvolymen för retroaktiv är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om retroaktiv

Vi har tyvärr varken några synonymer eller antonymer till retroaktiv registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns dock en engelsk översättning inlagd för retroaktiv, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad retroaktiv betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till retroaktiv. Exempelvis kan man söka efter andra ord för retroaktiv samt även hur man stavar till retroaktiv. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av retroaktiv eller en mer djupgående förklaring av retroaktiv egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till retroaktiv är att leta efter antonymer till retroaktiv, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om retroaktiv

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för retroaktiv i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)