Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rättvis

 

Synonymer till rättvis

Engelsk översättning av rättvis

  • right

Sökvolym på internet för rättvis

Sökvolymen för rättvis är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om rättvis

Vi har totalt en synonym till rättvis, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för rättvis, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet rättvis

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet rättvis i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till rättvis

Ord som innehåller eller liknar rättvis: ärlig och rättvis, behandla orättvist, klammeri med rättvisan, låta rättvisan ha sin gång, orättvis, orättvis behandling, rättvis och klok, rättvis och opartisk

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av rättvis

rättvis synonym
andra ord för rättvis
rättvis betyder
exempel rättvis
rättvis förklaring
definition rättvis
rättvis i en mening
stavning rättvis
rättvis annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är just synonymt med rättvis, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)