Synonymerna.se logotyp
 

Vad betyder räder

Vi saknar tyvärr synonymer till ordet räder i vår databas, däremot innehåller vår databas flera engelska översättningar till räder.


Engelsk översättning av räder

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet räder.


Närmeord till räder

I vår databas över ord finns 14 ord som innehåller eller liknar räder. Här kommer de tio första.


Mer information om räder

Andra sätt att lära sig mer kring vad räder betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för räder samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av räder för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till räder, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om räder

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för räder i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.