Synonymerna.se logotyp

Synonymer till pressad

 

Synonymer till pressad

Engelsk översättning av pressad

  • squeezed

Sökvolym på internet för pressad

Sökvolymen för pressad är ca. 110 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 110 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om pressad

Vi har totalt en synonym till pressad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för pressad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet pressad

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet pressad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till pressad

Ord som innehåller eller liknar pressad: avpressa, cylinder för pressning, cypress, depression, expressiv, impressario, impression, impressionistisk, kompress

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av pressad

pressad synonym
andra ord för pressad
pressad betyder
exempel pressad
pressad förklaring
definition pressad
pressad i en mening
stavning pressad
pressad annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är besvärad synonymt med pressad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)