Synonymerna.se logotyp

Synonymer till preppare

 

Synonymer till preppare

Vad betyder preppare?

En preppare är en person som förbereder sig på att kunna överleva efter att en samhällskatastrof har inträffat.

Ordet preppare var en del av nyordslistan 2016 från Institutet för språk och folkminnen (Isof).

Texten uppdaterades senast 2020-01-03

Engelsk översättning av preppare

  • prepper, survivalist

Sökvolym på internet för preppare

Sökvolymen för preppare är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om preppare

Vi har totalt två synonymer till preppare, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för preppare, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad preppare betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till preppare. Exempelvis kan man söka efter andra ord för preppare samt även hur man stavar till preppare. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av preppare eller en mer djupgående förklaring av preppare egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till preppare är att leta efter antonymer till preppare, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om preppare

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för preppare i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är preppare synonymt med både survivalist och prepper, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)