Synonymerna.se logotyp

Synonymer till praktisk

 

Synonymer till praktisk

Engelsk översättning av praktisk

  • practical

Sökvolym på internet för praktisk

Sökvolymen för praktisk är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om praktisk

Vi har totalt fem synonymer till praktisk, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för praktisk, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet praktisk

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet praktisk i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till praktisk

Ord som innehåller eller liknar praktisk: enkel och praktisk, i praktiken, kiropraktik, opraktiskt lagd, präktig, präktig, präktiga, praktik, praktikant, praktikant, praktikanten, praktiker

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av praktisk

praktisk synonym
andra ord för praktisk
praktisk betyder
exempel praktisk
praktisk förklaring
definition praktisk
praktisk i en mening
stavning praktisk
praktisk annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är praktisk synonymt med både användbar och ändamålsenlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)