Synonymerna.se logotyp

Vad betyder pokenad

 

Uppslagsord: pokenad

Begreppet pokenad är tänkt att beskriva det att gå på promenad i syfte att under promenaden spela Pokémon Go.

Ordet pokenad var en del av nyordslistan 2016 från Institutet för språk och folkminnen (Isof).

Texten uppdaterades senast 2020-01-03

Sökvolym på internet för pokenad

Sökvolymen för pokenad är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om pokenad

Vi har tyvärr varken några synonymer eller antonymer till pokenad registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte heller någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för pokenad inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad pokenad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till pokenad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för pokenad samt även hur man stavar till pokenad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av pokenad eller en mer djupgående förklaring av pokenad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till pokenad är att leta efter antonymer till pokenad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om pokenad

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för pokenad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till pokenad

Ord som innehåller eller liknar pokenad: se spöken mitt på ljusa dagen


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)