Synonymerna.se logotyp

Synonymer till pläga

 

Synonymer till pläga

Engelsk översättning av plåga

  • (även försvagat) torture, torment

Sökvolym på internet för pläga

Sökvolymen för pläga är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är plåga

Mer information om pläga

Vi har totalt två synonymer till pläga, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för pläga, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet pläga

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet pläga i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till pläga

Ord som innehåller eller liknar pläga: bakdel på klädesplagg, benplagg, bokupplaga, elastiskt klädesplagg, förpläga, halsplagg, indiskt klädesplagg, klädesplagg, lust att plåga, midjelyftande underplagg, något plågsamt, öronplåga, överplagg, plåga

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av pläga

pläga synonym
andra ord för pläga
pläga betyder
exempel pläga
pläga förklaring
definition pläga
pläga i en mening
stavning pläga
pläga annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är pläga synonymt med både bruka och ha för vana, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)