Synonymerna.se logotyp

Synonymer till passerad

 

Synonymer till passerad

Sökvolym på internet för passerad

Sökvolymen för passerad är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om passerad

Vi har totalt en synonym till passerad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för passerad inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad passerad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till passerad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för passerad samt även hur man stavar till passerad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av passerad eller en mer djupgående förklaring av passerad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till passerad är att leta efter antonymer till passerad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om passerad

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för passerad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till passerad

Ord som innehåller eller liknar passerad: passera, passera revy, passerat sina glansdagar, svårpasserat hinder, uppasserska


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är gammalmodig synonymt med passerad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)