Synonymerna.se logotyp

Synonymer till paket

 

Synonymer till paket

Engelsk översättning av paket

  • (bildligt "helhet som består av flera delar") parcel

Sökvolym på internet för paket

Sökvolymen för paket är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är paket

Mer information om paket

Vi har totalt tre synonymer till paket, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för paket, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet paket

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Närmeord till paket

Ord som innehåller eller liknar paket: paketera

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av paket

paket synonym
andra ord för paket
paket betyder
exempel paket
paket förklaring
definition paket
paket i en mening
stavning paket
paket annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är paket synonymt med både förpackning och kolli, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)