Synonymerna.se logotyp

Synonymer till överskya

 

Synonymer till överskya

Mer information om överskya

Vi har totalt en synonym till överskya, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för överskya inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet överskya

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet överskya i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 23
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Närmeord till överskya

Ord som innehåller eller liknar överskya: enkel och överskådlig, oöverskådlig, överskådlig, överskatta, överskattad, överskattad, överskjutande, överskott, överskottet, överskrida, överskrift, överskyla, överskyler, självöverskattning

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av överskya

överskya synonym
andra ord för överskya
överskya betyder
exempel överskya
överskya förklaring
definition överskya
överskya i en mening
stavning överskya
överskya annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är täcka synonymt med överskya, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)