Synonymerna.se logotyp

Synonymer till överflödig

 

Synonymer till överflödig

Engelsk översättning av överflödig

  • superfluous

Sökvolym på internet för överflödig

Sökvolymen för överflödig är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är överflödig

Mer information om överflödig

Vi har totalt sex synonymer till överflödig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för överflödig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet överflödig

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Närmeord till överflödig

Ord som innehåller eller liknar överflödig: överflöd, överflödande, överflödande rikedom, överflödig person

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av överflödig

överflödig synonym
andra ord för överflödig
överflödig betyder
exempel överflödig
överflödig förklaring
definition överflödig
överflödig i en mening
stavning överflödig
överflödig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är överflödig synonymt med både övertalig och onödig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)