Synonymerna.se logotyp

Synonymer till överensstämmande

 

Synonymer till överensstämmande

Mer information om överensstämmande

Vi har totalt fem synonymer till överensstämmande, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för överensstämmande inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad överensstämmande betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till överensstämmande. Exempelvis kan man söka efter andra ord för överensstämmande samt även hur man stavar till överensstämmande. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av överensstämmande eller en mer djupgående förklaring av överensstämmande egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till överensstämmande är att leta efter antonymer till överensstämmande, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om överensstämmande

  • Antal bokstäver: 16
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 10

Grundpoäng för överensstämmande i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 29
  • Ordets poäng i Betapet: 29
  • Ordets poäng i WordFeud: 28

Närmeord till överensstämmande

Ord som innehåller eller liknar överensstämmande: ej överensstämmande, med sanningen överensstämmande


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är överensstämmande synonymt med både likvärdig och förenlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)