Synonymerna.se logotyp

Synonymer till öppen

 

Synonymer till öppen

Engelsk översättning av öppen

  • open, frank

Sökvolym på internet för öppen

Sökvolymen för öppen är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om öppen

Vi har totalt tolv synonymer till öppen, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för öppen, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad öppen betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till öppen. Exempelvis kan man söka efter andra ord för öppen samt även hur man stavar till öppen. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av öppen eller en mer djupgående förklaring av öppen egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till öppen är att leta efter antonymer till öppen, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om öppen

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för öppen i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till öppen

Ord som innehåller eller liknar öppen: bara toppen av ett isberg, droppen som fick bägaren att rinna över, en droppe i havet, få på moppe, fatta galoppen, fylla moppe, hålrum i kroppen, händelseförloppet, havremoppe, himlakroppen, inuti kroppen, knoppen, koppen, kroppens benstomme, kroppens normala tillstånd, kroppens uppbyggnad, leva på hoppet, moppe, mystery shopper, onormal kanal i kroppen


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är öppen synonymt med både på vid gavel och vidsynt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)