Synonymerna.se logotyp

Synonymer till okej då

 

Synonymer till okej då

Mer information om okej då

Vi har totalt en synonym till okej då, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för okej då inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet okej då

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av okej då

okej då synonym
andra ord för okej då
okej då betyder
exempel okej då
okej då förklaring
definition okej då
okej då i en mening
stavning okej då
okej då annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kör i vind synonymt med okej då, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)