Synonymerna.se logotyp

Synonymer till nytta

 

Synonymer till nytta

Engelsk översättning av nytta

  • good, benefit

Sökvolym på internet för nytta

Sökvolymen för nytta är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om nytta

Vi har totalt sex synonymer till nytta, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för nytta, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet nytta

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet nytta i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till nytta

Ord som innehåller eller liknar nytta: allmännyttig, börja om på nytt, dra nytta av, egennyttig, egennyttigt, förena nytta med nöje, gå igenom på nytt, gift på nytt, i nytt ljus, i nytt sken, ingenting nytt, intet nytt under solen, kasta nytt ljus över något, knytt, matnyttig, något inträffar på nytt, nytt

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av nytta

nytta synonym
andra ord för nytta
nytta betyder
exempel nytta
nytta förklaring
definition nytta
nytta i en mening
stavning nytta
nytta annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nytta synonymt med både gagn och användbarhet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)