Synonymerna.se logotyp

Vad betyder norsk karaoke

 

Uppslagsord: norsk karaoke

Norsk karaoke är en variant av karaoke där det bara är den som sjunger som hör själva musiken, och de övriga gästerna skall gissa vilken låt som framförs.

Ordet norsk karaoke var en del av nyordslistan 2009 från Institutet för språk och folkminnen (Isof).

Texten uppdaterades senast 2020-01-15

Sökvolym på internet för norsk karaoke

Sökvolymen för norsk karaoke är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om norsk karaoke

Vi har tyvärr varken några synonymer eller antonymer till norsk karaoke registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte heller någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för norsk karaoke inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad norsk karaoke betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till norsk karaoke. Exempelvis kan man söka efter andra ord för norsk karaoke samt även hur man stavar till norsk karaoke. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av norsk karaoke eller en mer djupgående förklaring av norsk karaoke egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till norsk karaoke är att leta efter antonymer till norsk karaoke, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om norsk karaoke

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)