Synonymerna.se logotyp

Synonymer till nonsens

 

Synonymer till nonsens

Engelsk översättning av nonsens

  • nonsense

Sökvolym på internet för nonsens

Sökvolymen för nonsens är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om nonsens

Vi har totalt nio synonymer till nonsens, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för nonsens, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet nonsens

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet nonsens i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till nonsens

Ord som innehåller eller liknar nonsens: annonsera, annonserad, annonsering, annonseringspartner, nonsenssvar på fråga, nonsenstext, tydligt utannonsera eller skryta, utannonsera

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av nonsens

nonsens synonym
andra ord för nonsens
nonsens betyder
exempel nonsens
nonsens förklaring
definition nonsens
nonsens i en mening
stavning nonsens
nonsens annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nonsens synonymt med både struntprat och smörja, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)