Synonymerna.se logotyp

Synonymer till nasal

 

Synonymer till nasal

Engelsk översättning av nasal

  • nasal

Mer information om nasal

Vi har totalt en synonym till nasal, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för nasal, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet nasal

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet nasal i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 6
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Närmeord till nasal

Ord som innehåller eller liknar nasal: avsnäsa, dragen vid näsan, gå dit näsan pekar, ha näsan i vädret, ha skinn på näsan, knäpp på näsan, knäsätta, lägga näsan i blöt, näsa, nasare, om ljud via näsan, snäsa av, stå på näsan

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av nasal

nasal synonym
andra ord för nasal
nasal betyder
exempel nasal
nasal förklaring
definition nasal
nasal i en mening
stavning nasal
nasal annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är om ljud via näsan synonymt med nasal, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)