Synonymerna.se logotyp

Synonymer till nakenmålning

Synonymer till nakenmålning

målad
nakenbild

Engelsk översättning av nakenmålning

  • nude painting

Exempelmeningar för nakenmålning

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet nakenmålning kan användas.

  1. Det var av en ren slump man hittade nakenmålningen av Sean Connery, i 60 år hade den legat och gömt sig.
  2. Min fru praktiskt taget tvingade mig att köpa en nakenmålning, men att det var en man som var motivet märkte jag inte förrän efteråt.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Mer information om nakenmålning

Vi har totalt en synonym till nakenmålning, men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för nakenmålning, det finns även två exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda nakenmålning i en mening.

Data om ordet nakenmålning

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för ordet nakenmålning i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nakenbild synonymt med nakenmålning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)