Synonymerna.se logotyp

Synonymer till meteorolog

 

Synonymer till meteorolog

sjöterminologi
vädergubbe

Engelsk översättning av meteorolog

  • meteorologist

Sökvolym på internet för meteorolog

Sökvolymen för meteorolog är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om meteorolog

Vi har totalt en synonym till meteorolog, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för meteorolog, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad meteorolog betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till meteorolog. Exempelvis kan man söka efter andra ord för meteorolog samt även hur man stavar till meteorolog. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av meteorolog eller en mer djupgående förklaring av meteorolog egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till meteorolog är att leta efter antonymer till meteorolog, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om meteorolog

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för meteorolog i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är vädergubbe synonymt med meteorolog, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)