Synonymerna.se logotyp

Synonymer till mätinstrument

 

Synonymer till mätinstrument

Sökvolym på internet för mätinstrument

Sökvolymen för mätinstrument är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om mätinstrument

Vi har totalt en synonym till mätinstrument, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för mätinstrument inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad mätinstrument betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till mätinstrument. Exempelvis kan man söka efter andra ord för mätinstrument samt även hur man stavar till mätinstrument. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av mätinstrument eller en mer djupgående förklaring av mätinstrument egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till mätinstrument är att leta efter antonymer till mätinstrument, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om mätinstrument

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för mätinstrument i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 24
  • Ordets poäng i WordFeud: 23

Närmeord till mätinstrument

Ord som innehåller eller liknar mätinstrument: ställa in mätinstrument


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är måttstock synonymt med mätinstrument, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)