Synonymerna.se logotyp

Synonymer till mask

Synonymer till mask

Engelsk översättning av mask

  • mask

Närmeord till mask

Ord som innehåller eller liknar mask: bandformad inälvsmask, bandmask, binnikemask, blindtarmens maskformiga bihang, damask, datamaskin, demaskera, en parasitisk mask, finmaskig, flygmaskin, för egen maskin, hålla masken, hundbandmask, hyvelmaskin, inälvsmaskar, kaffemaskin, kapselmaskin, latmask, likmask

Sökvolym på internet för mask

Sökvolymen för mask är ca. 4400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 4400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om mask

Vi har totalt fyra synonymer till mask, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för mask, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet mask

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet mask i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mask synonymt med både förklädnad och visir, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)