Synonymerna.se logotyp

Synonymer till manlig

 

Synonymer till manlig

om härstamning el. släktlinje
agnatisk

Engelsk översättning av manlig

  • masculine

Sökvolym på internet för manlig

Sökvolymen för manlig är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om manlig

Vi har totalt tre synonymer till manlig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för manlig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet manlig

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet manlig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till manlig

Ord som innehåller eller liknar manlig: förmånlig, förmånligare, förmånligt, manlig dansare, manlig dansör, manlig flygvärdinna, manlig kabinpersonal, manlig könskörtel, manlig oskuld, manlig prostituerad, manligt kön, oförmånlig, oförmånliga

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av manlig

manlig synonym
andra ord för manlig
manlig betyder
exempel manlig
manlig förklaring
definition manlig
manlig i en mening
stavning manlig
manlig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är manlig synonymt med både maskulin och viril, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)