Synonymerna.se logotyp

Synonymer till malus

 

Synonymer till malus

medicinsk terminologi
dålig

Mer information om malus

Vi har totalt en synonym till malus, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för malus inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad malus betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till malus. Exempelvis kan man söka efter andra ord för malus samt även hur man stavar till malus. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av malus eller en mer djupgående förklaring av malus egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till malus är att leta efter antonymer till malus, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om malus

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för malus i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till malus

Ord som innehåller eller liknar malus: kaliumaluminiumsilikat, kaliumaluminiumsulfat, malus domestica, malus sylvestris, natriumaluminiumfosfat, natriumaluminiumsilikat, sammalunda


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är dålig synonymt med malus, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)